Nieuws van uw stukadoor in Purmerend
Nieuws van uw stukadoor
in Purmerend

Projecten en actualiteiten op het gebied van stucwerk

Op deze pagina vindt u enkele projecten waaraan wij onlangs hebben gewerkt en actuele berichten. Heeft u vragen over deze berichten of projecten? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Nu blijvend lagere kosten (6%-regeling)

Het is nu extra interessant om een stukadoor in te huren om bijvoorbeeld uw wanden, plafonds of buitengevels een opknapbeurt te geven. De overheid heeft namelijk bepaald dat voor stucwerk aan particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar, nu maar 6% btw in rekening hoeft te worden gebracht (in plaats van 21% btw). Dit geldt zowel voor buiten- als binnenstucwerk, voor onbepaalde tijd.

De volgende woningen gelden als particuliere woning:

  • woning in particulier eigendom
  • huurwoningen door particulieren bewoond
  • bejaardentehuizen
  • verpleeghuizen en zorginstellingen
  • aanleunwoningen
  • studentenwoningen
  • kloosters, als deze worden gebruikt voor permanente bewoning
  • tweede woning, als permanente bewoning is toegestaan

U kunt ook contact opnemen met een stukadoor van JP de Koning in Purmerend, dan zoeken we samen uit of u ook in aanmerking komt voor de 6%-regeling, en daarmee aanzienlijk bespaart op onderhoud.

Erkend leerbedrijf

In samenwerking met de Vakopleiding van Savantis en Stuc Purmerend geven we graag iedereen de kans om het vak te leren. Leerlingen kunnen alle onderdelen van het vak binnen ons bedrijf leren, ze lopen door het hele bedrijf mee. We besteden hierbij veel aandacht aan het op een verantwoorde en veilige wijze leren werken en het contact met opdrachtgevers.

Wintertuin Krasnapolsky

In de Wintertuin van het Krasnapolsky-hotel zijn de wanden door ons voorzien van nieuw lijstwerk en ornamenten. Lees hier meer over de Wintertuin.  

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster wellness, hotel en restaurant, is een luxe opgezet resort voorzien van diverse betonlook wandafwerkingen en akoestische spuitpleister.

Bestevaer

Het rijksmonument Bestevaer aan De Ruyterkade in Amsterdam is gebouwd in 1914 en onlangs door ons in ere hersteld. Nadat we de systeemplafonds hadden verwijderd, zijn de originele plafonds door ons gerestaureerd. Een mooi voorbeeld van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van plafondrestauratie.