Van stucen tot isoleren
Van stucen tot isoleren

Diensten van stukadoorsbedrijf JP de Koning in Purmerend

De stukadoors van JP de Koning leveren topkwaliteit werk tegen betaalbare prijzen. Wij doen alles op het gebied van stucwerk, zowel binnen als buiten, maar nog veel meer. Lees hier over onze diensten. Staan de gewenste werkzaamheden er niet tussen? Bespreek uw wensen met ons.

Wilt u graag direct een prijsopgaaf aanvragen voor een van onze diensten?
Mail of bel ons op 0299-435225 en we sturen u zo snel mogelijk een passende offerte.

Traditioneel stucwerk

Onze stucadoors hebben ervaring met tal van verschillende soorten stucwerk. Daarbij gebruiken we traditionele pleistermaterialen zoals zandcement, grove kalk en cement-pleisterwerk voor onder meer stallen en buitengevels. Desgewenst brengen we een decoratieve structuur aan.

Plafonds en lijstwerk

Naast stucwerk voor buitengevels en binnenwanden, biedt JP de Koning in Purmerend ook een grote keuze in afwerkingen voor plafonds. Deze zijn te vergelijken met de wandafwerkingen. Tevens zijn er vele mogelijkheden om de plafonds te voorzien van verschillende soorten kooflijsten, perklijsten, stucplinten en ornamenten.

Wandafwerking

Kies voor verschillende wandafwerkingen zoals sierpleisters, schuurwerk en glad pleisterwerk. Daarnaast is het mogelijk om wanden te stucen met leem of met verschillende betonlookpleisters zoals beton ciré. De beton ciré is ook geschikt voor natte ruimtes. Daarnaast is het mogelijk om de wanden te voorzien van lijstwerk en afbeeldingen.

De voordelen van sierpleister
Onder sierpleister vallen diverse producten met verschillende soorten korrelstructuren en korreldiktes. Het staat bekend om de grote diversiteit aan kleuren en stijlen. Een van de positieve eigenschappen van sierpleister is dat het een harde wandafwerking heeft waardoor beschadigingen vrijwel nooit voorkomen.

Buitengevels

Behalve traditioneel gestukadoorde buitengevels, verzorgen wij ook de isolatie van uw gevel, die we met een kunststof gebonden mortel afwerken. Ter decoratie kunt u kiezen uit vakverdeling, plinten of ornamenten.