Nieuws van uw stukadoor in Purmerend

Projecten van J.P. de Koning Stukadoorsbedrijf

Op deze pagina vindt u actualiteiten met betrekking tot onze branche en dienstverlening, alsmede meer informatie over projecten waaraan wij onlangs hebben (mee)gewerkt. Heeft u vragen over de ontwikkelingen in de wereld van wandafwerking, gevels en plafonds of wilt u meer weten over onze projecten? Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Nu blijvend lagere btw (9%-regeling)

Het is nu extra interessant om een stukadoor in te huren om bijvoorbeeld uw wanden, plafonds of buitengevels een opknapbeurt te geven. De overheid heeft namelijk bepaald dat voor stucwerk aan particuliere woningen* die ouder zijn dan 2 jaar, nu maar 9% btw in rekening hoeft te worden gebracht (dit was voorheen 21%). Maak direct gebruik van deze regeling en laat uw woning of pand door J.P. de Koning Stukadoorsbedrijf aanpakken! Mocht u twijfelen of uw woning in aanmerking komt voor de 9%-regeling, dan zoeken we samen uit of u aanzienlijk kunt besparen op uw onderhoud.


*De volgende woningen gelden als particuliere woning:

  • Woning in particulier eigendom
  • Huurwoningen door particulieren bewoond
  • Bejaardenhuizen
  • Verpleeghuizen en zorginstellingen
  • Aanleunwoningen
  • Studentenwoningen
  • Kloosters, als deze worden gebruikt voor permanente bewoning
  • Tweede woning, als permanente bewoning is toegestaan
Ja, ik wil geld besparen

Wintertuin Krasnapolsky

Wij hadden recentelijk de eer om de wanden in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam van nieuw lijstwerk en ornamenten te voorzien. Een bijzondere klus! Klik door om meer over de Wintertuin en zijn historie te lezen

Over de Wintertuin

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster is een luxe opgezet resort met een wellnesscentrum, hotel en restaurant. Op deze geweldige locatie hebben wij de wanden voorzien van diverse betonlook wandafwerkingen en akoestische spuitpleister.

Fort Resort Beemster

J.P. de Koning Stukadoorsbedrijf is een erkend leerbedrijf

In samenwerking met de Vakopleiding Stuc Noord en Savantis geven we jong talent graag de kans om het vak te leren. Door op alle afdelingen van ons bedrijf mee te lopen, kunnen leerlingen in alle onderdelen van het vak ervaring opdoen. Naast het opdoen van vaktechnische en inhoudelijke kennis, besteden we veel aandacht aan veiligheid zodat toekomstige vakmensen het werk op een verantwoorde manier leren uitvoeren. Daarnaast kunnen leerlingen ervaring opdoen in het sociale aspect van het vak zoals contact met opdrachtgevers en klanten.

Monument Bestevaer

Het Rijksmonument ‘Bestevaer’ aan De Ruyterkade in Amsterdam is een handelskantoor/pakhuis uit 1914, wat onlangs door ons in ere is hersteld. Na het verwijderen van de systeemplafonds in dit gebouw, kwamen de originele plafonds weer tevoorschijn en deze zijn vakkundig door ons gerestaureerd.

Lees meer over Bestevaer