Van stucen tot isoleren

Vakkundige wandafwerking in de Randstad

De vaklui van J.P. de Koning Stukadoorsbedrijf leveren topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Onze enthousiaste vakmensen klaren alle klussen op het gebied van stucwerk en wandafwerking, voor zowel binnen als buiten. Maar wij doen nog veel meer. Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden. Heeft u een klus die niet in de lijst vermeld staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een email of bel ons op 0299 - 435 225 en dan sturen wij u zo snel mogelijk meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ja! Ik wil een stukadoor

Traditioneel stucwerk

Onze stukadoors hebben ervaring met tal van verschillende soorten stucwerk. Zo gebruiken we voor stucwerkzaamheden in de buitenlucht traditionele en duurzame pleistermaterialen zoals bijvoorbeeld zandcement, grove kalk en cement-pleisterwerk voor o.a. de afwerking en isolatie van gevels en muren. Desgewenst brengen we een decoratieve structuur aan, zo is uw pand niet alleen tegen de elementen beschermd, maar ziet het er ook nog mooi uit.

Ik wil meer informatie over stucwerk

Plafonds en lijstwerk

Naast stucwerk bieden wij ook een grote keuze in afwerkingen voor plafonds. De materiaalkeuze voor plafonds is te vergelijken met de verschillende soorten wandafwerkingen. Tevens zijn er vele mogelijkheden om de plafonds te voorzien van verschillende soorten kooflijsten, perklijsten, stucplinten en ornamenten. Dus of u een strakke, moderne afwerking wilt, of een klassieke stijl wenst, J.P. de Koning Stukadoorsbedrijf heeft voor alle smaken een oplossing.

Stuur mij een gratis offerte

Wandafwerking

Kies voor verschillende wandafwerkingen zoals sierpleisters, schuurwerk en glad pleisterwerk. Daarnaast is het mogelijk om wanden te stuken met verschillende betonlookpleisters zoals beton ciré, wat ook geschikt is voor natte ruimtes. Bovendien is het mogelijk om de wanden te voorzien van lijstwerk en lambrisering. Zo worden uw wanden niet alleen duurzaam afgewerkt, maar geeft u met de look die u wilt ook een toevoeging aan uw interieur.

Voordelen sierpleister

Onder sierpleister vallen diverse producten met verschillende soorten korrelstructuren en korreldiktes. Sierpleister staat bekend om de grote diversiteit aan kleuren en stijlen. Een van de positieve eigenschappen van sierpleister is dat het een harde wandafwerking heeft waardoor beschadigingen vrijwel nooit voorkomen.